Groepen

Heeft u een behoefte buiten onze openingstijden en bent u met een groep van 10 of meer personen. Bel ons voor de mogelijkheden.


Ben je op zoek naar een unieke en energieke ervaring voor jouw klas, bedrijf of team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij het trampolinepark UrbanTrickz kunnen jouw leerlingen of collega’s zich uitleven op vele trampolines, een foam pit, een dodgeball-area en nog veel meer. Het is de perfecte activiteit om de teambuilding te bevorderen, een verjaardag te vieren of gewoon een leuke dag te beleven.

De professionele begeleiders staan klaar om jouw groep te begeleiden en ervoor te zorgen dat iedereen veilig en plezierig kan springen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw groepsuitje bij UrbanTrickz te plannen!

Voor groepen hanteren wij in overleg speciale openingstijden en tarieven!

Op zoek naar een leuke en sportieve activiteit voor jouw klas of school? UrbanTrickz is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke schoolreis of klasuitje! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, sportdag, afsluiting van het schooljaar of gewoon een leuk dagje uit, wij bieden een scala aan mogelijkheden om jouw uitje tot een succes te maken.

Bij UrbanTrickz Trampoline- en freerunpark kunnen klassen en scholen genieten van een breed aanbod aan activiteiten, waaronder trampoline springen, foam pit, dodgeball, airbag, freestyle area en nog veel meer. Onze professionele begeleiders zijn er om jouw groep te begeleiden en ervoor te zorgen dat iedereen veilig en plezierig kan springen.

Wij begrijpen dat elke school en klas anders is, daarom bieden wij maatwerk aan en zijn er veel mogelijkheden wat betreft de duur en invulling van het uitje. Of je nu een paar uur of een hele dag wilt komen, wij kunnen het programma aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Naast het springen bieden wij ook arrangementen aan met eten en drinken, zodat je na het springen weer energie kunt opdoen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om het uitje te combineren met andere activiteiten in de buurt, zoals Monkeytown (voor de jongeren groepen).

Kom met jouw klas of school naar UrbanTrickz en beleef een dag vol actie en plezier! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw schoolreis of klasuitje te plannen.

Contact kan via info@urbantrickz.nl of bel ons op +31 6 377 01 351.

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje dat de teambuilding bevordert? Bij Starjump Trampolinepark bieden we een breed scala aan activiteiten die perfect zijn voor grote groepen.

Onze professionele begeleiders staan klaar om uw groep te begeleiden en ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan springen. Wij bieden ook verschillende arrangementen aan, zodat u uw uitje kunt aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften.

Kom naar Starjump en beleef een dag vol plezier en actie met uw team! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact kan via info@urbantrickz.nl of bel naar +31 6 377 01 351